Mijn naam is Aad Bouwmeester, vinoloog en wijnspijsspecialist ofwel, een genieter van wijn en spijs. Ik ben 28 jaar werkzaam geweest in de wereld van groente en fruit en daar heb ik veel kennis opgedaan van geuren en smaken.

Vanaf mijn 20e levensjaar begon mijn interesse in de wijn en een aantal jaren geleden heb ik de opleiding "Vinoloog van de wijnacedemie" gevolgd en met een diploma afgesloten. Drie jaar geleden ben ik geslaagd voor de opleiding tot Sommelier, die plaatsvond in het befaamde wild- en sterrestaurant "De Echoput" te Hoog Soeren. Daar heb ik les gehad van Neerlands enige professor in de smaak de heer dr. P. Klosse, deze cursus was een geweldige ervaring.

Per jaar proef  ik zo'n 1000 verschillende wijnen om bij te blijven, want er verandert veel in de wereld van de wijn. Vooral met al die interessante nieuwe wijnlanden, dat maakt het ook steeds leuker.

Mijn kennis en liefde voor de wijn deel ik graag met anderen, daarom organiseer ik veel proeverijen en wijn/spijs avonden. Ook op verzoek voor particulieren, bedrijven  en restaurants.




     vorige pagina: Home
volgende pagina: De winkel